Altres viatges   |   Utilitats
Inici     Contacte     Espanyol
cabecera

OMAN DUBAI

Perqué

Itinerario
04 ene
 Avió Barcelona Muscat
05 ene
  Muscat
06 ene
  Muscat
07 ene
 coche Muscat Nizwa
08 ene
 coche Nizwa
09 ene
 coche Wahiba Sands
10 ene
 coche Wadi Bani Khalid
11 ene
 coche Sur Ras Al Hadd
12 ene
 coche Ras Al Hadd
13 ene
 coche Ras Al Hadd Wadi Shab Muscat
14 ene
 Bus Muscat Dubai
15 ene
 Dubai
16 ene
 Dubai
17 ene
  Avió Dubai Barcelona

Al contrari del que es pugui pensar Oman és un país segur i modern, de gent amable i oberta. Tot i això és encara un país conservador on la gent vesteix de manera tradicional i on l'islam regeix molts aspectes de la seva vida diària. És un país on els monuments i les grans construccions escassegen, però el petroli i un nou sultà estan transformant-lo en un gran destí turístic. On es pot gaudir de tranquiles platges tropicals durant tot l'any, passejades pel desert o la costa de Simbad, dofins i tortugues verdes en les seves platges, o dels seus nombrosos wadis, rius secs que reneixen en el desert durant les èpoques de fortes pluges convertint la zona en un frondós verger.

A les zones costaneres, la gent ha estat exposada a altres cultures durant segles a causa del comerç marítim. Així que, a diferència dels seus països veïns, altres religions i formes de vida són tolerades. L'alcohol és assequible per als no musulmans als hotels, i és corrent veure dones occidentals en bikini a les platges. De tota manera, els visitants han de mantenir en ment que el que és acceptable per a una platja (en molts casos privada) o en un hotel, no ho és necessàriament al carrer. En públic, les dones han de cobrir espatlles i braços per sobre del colze, les faldilles no han d'ensenyar els genolls, i els homes en pantalons curts molts omanis encara els consideren ofensius. A les zones de l'interior són molt més conservadors, i formes de vestir acceptables a la costa aquí no són apropiades. La norma bàsica és que no s'ha d'ensenyar molta pell. I això que encara que no ho sembli Oman és un país molt més liberal amb les dones que altres països àrabs, aquí poden treballar, conduir, sortir al carrer soles, i fins i tot ser ministres (el Ministre de Turisme és una dona). No són els islamistes més estrictes, i no existeix a Oman l'extremisme religiós que hi ha en altres països de la zona, però mai esta de més ser respectuós amb els costums locals.

Pel que fa a Dubai, és una destinació turística de luxe cada dia més demanada per viatgers de tot el món. Una ciutat en constant creixement que, gràcies a una ment oberta, vol donar a conèixer a la resta del món la cultura àrab i oferir les millors diversions per a totes les edats. Es el stopover perfecte per a tota la família: atraccions, parcs temàtics, luxe, compres, platja, desert, golf...

Les condicions de seguretat en els dos països són bastant bones, especialment a Oman, on la sensació de seguretat és total. A Oman és freqüent que la gent deixi el cotxe amb les claus posades i el motor arrencat Quan entra ena una botiga. No hi ha cap vacuna obligatòria i ni tan sols recomanable. Les condicions sanitàries en els dos països són bones. Tot i que especialment a l'estiu és convenient extremar les precaucions per evitar insolacions i deshidratació.

Oman i Dubai són destinacions per créixer culturalment, per obrir les nostres ments, per aprendre a ser més tolerants, per enderrocar mites (com el dels seus alts preus), i per deixar la VISA tremolant.
Nizwa Souq Wahiba Sands Birkat al Mawz Jalan Bani Bu Ali Dubai
Muscat Nizwa Wahiba Sands Wadi Bani Khalid Sur Ras Al Hadd Wadi Shab