Altres viatges   |   Utilitats
Inici     Contacto     Español
Capçelera

Sudàfrica

Swellendam

Quinto día Hi ha 180 km de bona carretera fins Swellendam, una petita ciutat de carrers amples i cases unifamiliars amb jardí. Encara que és la tercera ciutat més antiga del país, fundada el 1745, té poc interès en si mateixa, a part d'algunes cases antigues és un altre poble fantasma de carrers buits. Hi ha gasolinera, botigues de roba i menjar, i un supermercat on proveir-se de gairebé tot. És un punt de parada ideal en la ruta cap Garden Route, i aprofitar per fer una visita al Parc Nacional Bontebok.
Lang Elsie's Kraal Rest Camp Bontebok Petit antílop en Bontebok NP Bontebok Riu Breede, Bontebok NP
Bontebok NP, es troba just als afores de Swellendam, als peus de les muntanyes Langeberg i vorejat pel riu Breede. El parc es va crear en 1931 per protegir el bontebok, un antílop amenaçat d'extinció del qual només quedaven 17 exemplars. El parc va ser un èxit, i actualment alberga uns 200, el màxim sostenible en aquesta petita reserva. A més es poden veure alcèfals (red hartebeest), antílops menors (grey rhebok, steenbok, i grysbok), vuit zebres, i petits carnívors nocturns. Qui vingui aquí amb les expectatives de Kruger o Addo NP, s'equivoca, aquest és un parc petit per conduir amb calma, gaudint del paisatge mentre busques antílops a la llunyania. A prop del rest camp en surten tres senders de 1,6 km, 3,3 km i 5,4 km per fer a peu; i a més hi ha dues rutes en cotxe de 13 i 20 km, part d'elles per camins de terra, que inclouen tres punts d'observació amb fantàstiques vistes del riu Breede.
El riu Breede des de Lang Elsie's Kraal Rest Camp
camping Lang Elsie's Kraal Rest Camp, 254 rands, és el càmping de Bontebook NP. Està situat a la vora del riu Breede amb vistes a les muntanyes Langeberg. Un lloc idíl·lic, un autèntic recés de pau. Disposa de 41 places de càmping i 10 xalets. La nostra parcel·la és enorme, cabrien sense problemes una dotzena de tendes de campanya com la nostra. Disposa de braai mòbil, un vell arbre que ens dóna ombra i és a 5 metres del riu. Què més es pot demanar? Dutxes i banys correctes, però no hi ha aigua bullint per al te.
Restaurante Old Mill, és un hotel i restaurant, a l'entrada de Swellendam, sortint de Bontebok NP direcció Oudtshoorn, que disposa de una bonica terrassa en un carrer tranquil. Esmorzem ous amb bacó, torrada, mantega i melmelada, i dos tes, 170 rands.
El riu Breede des de Lang Elsie's Kraal Rest Camp