Altres viatges   |   Utilitats
Inici     Contacte     Espanyol
Capçalera

TENERIFE

La Laguna

El fort temporal que va afectar les Illes Canàries els últims dies de novembre va deixar incomunicada per mar i aire l'illa de El Hierro durant tres dies, fet que ens va obligar a passar un parell de nits a La Laguna, Tenerife, una bonica ciutat que vam visitar tant com el temporal ens va deixar, entre viatges al port i l’aeroport buscant algun mitjà per sortir de la illa rumb a El Hierro.
Plaza de la Concepción Plaza de la Concepción San Cristobal de La Laguna va ser capital de la illa fins l'any 1.723, i àdhuc avui és capital cultural i religiosa, ja que té la Universitat de Sant Fernando i el Palau del Bisbe. El seu casc antic, el traçat original del qual (segle XV) es conserva pràcticament intacte, va ser declarat Patrimoni de la Humanitat - UNESCO Patrimoni de la Humanitat per la Unesco al 1.999. És l'arquetip de la ciutat territori, el primer exemple de ciutat no fortificada que es va desenvolupar a Hispanoamèrica durant el procés colonitzador. El seu espai està organitzat segons un nou ordre social pacífic inspirat per la doctrina religiosa del moment. Els seus carrers estan esquitxats de palaus i mansions tradicionals dels segles XVII i XVIII, esglésies, convents, monuments arquitectònics diversos i múltiples museus. Les oficines municipals de turisme realitzen visites guiades gratuïtes que permeten descobrir els encants de la ciutat.
Visitas teatralizadas al Convento de las Catalinas Plaza de la Concepción Ermita de San Miguel Arcángel Casa Montañes Visitas teatralizadas al Patrimonio Histórico
Des de la Plaza del Avanzado realitzem una interessant visita teatralitzada a alguns dels punts mes emblemàtics del centre històric de La Laguna: l'Ermita de San Miguel Arcangel, l'Ajuntament, el Palau de Nava, el Convent de les Catalines, el Palau de Salazar... i segurament algun altre lloc que no recordo... Tot el recorregut ens va acompanyar un fortíssim vent propi del temporal que va afectar a les illes durant els tres dies, però quan va aparèixer la pluja vam haver d’abandonar prematurament.
Iglesia de Nuestra Sra de la Concepcion Plaza de la Concepción Plaza del Adelantado Centro histórico Teatro Leal
hotel Hotel Aguere. Àmplia habitació rústica, neta i lluminosa. Aixecat l'any 1.760, aquest hotel ha estat llar de militars, residència bisbal i col·legi major. Des de finals del segle XIX és un dels hotels emblemàtics de la ciutat, gràcies a la seva ubicació davant del Teatro Leal.  Restaurant Al centre hi ha multitud de tavernes on degustar bon menjar canari a un preu mòdic..
De tapas por La Laguna Plaza de la Concepción Hotel Aguere Iglesia de Nuestra Sra de la Concepcion Mercado municipal