Altres viatges   |   Utilitats
Inici     Contacte     Espanyol
Capšalera

Malàisia Singapore

Kota Kinabalu

Decimoctavo día 08:00 Dutxa i esmorzar, haurem dormit 9-10h. 10:00 Taxi al aeroport 26rm, uns 15 minuts. 13:25 Kuching Kota Kinabalu 14:50 L'avió de AirAsia a Kota Kinabalu surt amb una hora de retard. Taxi prepagament des de KK Airport al hotel 30rm.
Mercado junto al muelleSegurament tot l'interŔs de Kota Kinabalu, coneguda col.loquialment com KK, Ús la seva proximitat a Kinabalu NP on pot ascendir-se la muntanya mes alta de MalÓisia; al Centre de Conservació de Danum Valley, una de les ultimes reserves de selva primÓria al mˇn; i a Tunku Abdul Rahman NP, una Órea protegida de 50 km2 dels quals dues terceres parts Ús aigua i la resta esculls de coral i cinc illes. D'altra banda Ús una avorrida ciutat que usar com a punt de pas o base d'excursions.
hotel Step in lodge, 90rm. CŔntric, al costat del passeig. Habitaciˇ simple, parets llises sense floritures, a/a, bany compartit escrupolosament net, sense finestres i poca il.luminaciˇ. Esmorzar incl˛s. Personal jove i molt amable. AixÝ i tot i tot Ús una mica car, per preus molt similars pot aconseguir-se bany propi i finestres.
Dinem a Restaurant Rest Old Village Seafood (20rm) a Sedco Complex. Mercat a l'aire lliure especialitzat en marisc, peix i altres especialitats locals a preus assequibles. TÚ una capacitat per 1.200 persones, i alberga sis marisqueries i mes d'una vintena de locals on degustar varietats de menjar malai, xines i asiÓtic en general. Obert de 15:00 a 02:00.
Pulau Manutik Pulau Manutik Busquem nou hotel. Dborneo hotel, 150rm. Hab. espaiosa i neta, per˛ car. Una bona opciˇ Ús Lehotel, 98-106-136rm. Habitaciˇ de disseny, Ómplia i lluminosa, terra de fusta, wifi, lavabo net i modern. EstÓ a la tercera planta de Warisan Square Shopping Mall, en ple centre. Ens apropem als molls, i passegem una mica pel mercat. AquÝ hi ha parrotfish, scorpion fish, soldierfish, ratlles, i peixos tropicals de tots els colors i grandÓries. Els mateixos que bussejant, per˛ preparats per menjar.
Dia decimonoveno Finalment ens mudem a hotel Rainforest Lodge, 105rm. Habitaciˇ neta, lluminosa, aire condicionat, bany complet, terrassa i internet gratu´t. Es troba en Gaya St, un animat carrer comercial per als vianants enva´t de terrasses de bars i restaurants, a pocs minuts del ferri a les illes i el sunday market. Encara que net, agradable i de personal molt amable, no Ús el lloc ideal si penses matinar doncs hi ha m˙sica en els bars, i fins i tot actuacions en directe, a tot drap fins a passada la mitjanit.
Tunku Abdul Rahman Park Fishes
Pulau ManutikAvui passarem el dia en una illa de Tunku Abdul Rahman Marine Park. Es tracta d'un grup de cinc petites illes de blanques platges a pocs minuts de la costa, cobertes de densa selva i envoltades d'esculls i abundant vida marina. El ferri per arribar a elles surt des de Jesselton Point, i allÝ mateix potllogar-se l'equip de snorkel. 25rm lloguer de masteguÚs i tub (a la illa costaPulau Manutik 10rm, per˛ corres el risc de quedar-te sense), boat a/t 13rm (hi ha bitllets combinats per a diverses illes), taxes en Jesselton Point 7,2rm, taxes d'accÚs al parc natural 10 rm. Pulau Manutik Ús la mes petita d'elles i la mes propera. L'illa estÓ envoltada d'esculls superficials i gran varietat de petita fauna marina, ratlles, needle fish i alguna cosa mes. En la riba hi ha alguns bancs i taules de fusta, lavabos p˙blics, dutxes d'aigua dolša, i un meitat restaurant i meitat supermercat a bon preu on lloguen equips de snorkel. O sigui, un lloc ideal per a un dia relaxat bussejant o prenent el sol, a tan sol 20 minuts de la ciutat.
Tunku Abdul Rahman Park Fishes
Dutxa, i sopar en un hindú prop de l'hotel, mutabak vegetal, garlic nan i pollastre tandori, 26,50rm.